Povežite se sa nama

Vijesti

DEMOKRATE: “Mjesecima govorili ko je odgovoran za skidanje zabrane”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Demokratska Crna Gora saopštila je da mjesecima u javnosti govore o tome ko je odgovoran za skidanje zabrane ulaska Belivuku i Miljkoviću u Crnu Goru

“To je bez dileme smijenjeni pomoćnik direktora Uprave policije za borbu protiv organizovanog kriminala, imenom i prezimenom Zoran Lazović. Potencirali smo Lazovića, jer je to mogao uraditi isključivo onaj ko je imao komandnu odgovornost, ali i što nismo željeli da se po ko zna koji put desi da se stvarno odgovorni sakrije iza nekog ‘žrtvenog jagnjeta, koje bi platilo cijenu zbog pukog izvršenja naredbe”, saopštile su Demokrate.

Istakli su da su više puta u proteklih nekoliko mjeseci podsjećali javnost na zajedničku press konferenciju Zorana Lazovića i SDT, na kojoj je Lazović, kako su podsjetili, kazao: “Istog momenta kad smo saznali da su došli u Crnu Goru, mi smo sve uradili, doveli njih i njihove domaćine u Odjeljenje bezbjednosti (OB) Kotor, obavili informativne razgovore, tražili da nam kažu razloge dolaska. Ako nijesu neprijatelji Crne Gore, nema potrebe da od bilo koga strahujemo. Belivuk i Miljković će biti pod prismotrom Sektotra za borbu protiv kriminala 24 sata i naravno da ćemo ih u svakom pokušaju sprovođenja kriminalne aktivnosti spriječiti”.

A spriječili su ih, kažu iz Demokratske Crne Gore, “tako što su Miljković i Belivuk ubili dva crnogorska državljanina u sred Crne Gore, dok su – prema Lazoviću – bili pod nadzorom 24 časa, i dok im je domaćin bio niko drugi do sin Zorana Lazovića”.

“Javnost je odlično upoznata s činjenicom da su Demokrate u više navrata postavljale pitanja Lazoviću i DPS-u na koja se niko nije usuđivao da odgovori. Pitali smo ko je skinuo zabranu ulaska Belivuku i Miljkoviću, ko je bio zadužen za praćenje, ko im je bio domaćin u Crnoj Gori i da se javno kaže da je to bio sin Zorana Lazovića. Zatim, s kim su Belivuk i Miljković u Crnoj Gori održavali kontakte, a takođe i gdje su izvještaji inspektora zaduženih za praćenje pomenutih kriminalaca”, saopštile su Demokrate.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije