Connect with us

Vijesti

ĐAKONOVIĆ: Rađenović zloupotrijebio ime SNP Budva napadima na Marka Carevića

Published

on

Član opštinskog odobora SNP Budva Raviojla Đakonović predsjednik opštinskog odbora SNP Budva zloupotrijebio ime tog odbora napadima na Marka Bata Carevića gradonačelnika tog grada.

“Poštovana javnosti i dragi poštovaoci i simpatizeri SNP-a, osjećam moralnu odgovornost da iznesem da je dana 18.09.2021.godine ime opštinskog odbora SNP Budva zloupotrebljeno od strane predsjednika opštinskog odbora SNP Budva gospodina Krsta Rađenovića.Tada je poslat javnosti dopis u kojem se vrši napad na nosioca naše liste “ZA BUDUĆNOST BUDVE “ gospodina Marka Bata Carevića”, ističe ona.

“U sramnom saopštenju u kojem je neko želio da ukalja ime Marka Bata Carevića, pokazuje se samo lična frustracija i želja za ličnom promocijom pojedinaca iz opštinskog odbora.Sramotno je i ružno da ne možemo da pokažemo druge kvalitete i ako zbog lose organizacije i rada u opštinskom odboru polako rasipamo članstvo i gubimo simpatije i poene pokušavamo da dobijemo time što ćemo ukaljati nekog ko je bio prvi među nama u istorijskoj borbi protiv OKG grupe”, navodi Đakonović.

Ona poručuje da gospoda ne samo da su se usudila da lažno potpišu saopštenje u ime opštinskog odbora, već su se drznuli da napišu da je saopštenje donijeto jednoglasno na sjednici opštinskog odobora. Želim upoznati javnost da sjednica opštinskog odobora nije održana i da je većina članova SNP upoznata putem medija o gnusnim podvalama koje se sprovode u naše ime.

“Prozivate gospodina Carevića na neodgovornost i bahato ponašanje i na to da nema dijaloga, a upravo se Vi tako ponašate gospodine Rađenoviću. Želimo li da sakrijemo to da su vaši sadašnji najbliži saradnici možda porodica osuđenih pripadnika OKG grupe. Nekad se zapitamo da li se ova saopštenja upravo spremaju u OKG grupi”, precizirala je Đakonović i dodala,”podsjetiću Vas da sam Član časnog SNP-a od samog osnivanja i da sam mnogo propatila i imala mnogo neprijatnosti i poniženja jer sam se borila za slobodu i čast SNP-a. Da sam prva ispred SNP-a stala pred kordon policije i bila spremna da položim svoj život za našu budućnost. Sada Vam mogu reći da se prvi put stidim jer našu partiju na opštinskom niovu vode upravo oni koji nisu dostojni da budu tu, oni koji odbijaju da sazovu opštinski odbor i čuju glas članstva”.

“Koristim ovu priliku da javno pozovnem gospodina Jokovića da dođe u Budvu, da prekine ovu samovolju pojedinaca. Da omogući članovima opštinskog odbora da održe sjednicu, jer sadašnji predsjednik opštinskog odbora odbija da sazove sjednicu i učestvuje u rješavanju nagomilanih problema”, zaključila je ona u svom saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije