Connect with us

Vijesti

DPS NUDI: “Pravna pomoć građanima koji su učestvovali na protestu”

Published

on

Foto: Anadolija

Demokratska partija socijalista obavještava sve zainteresovane građane, kojima su stigli pozivi od Uprave policije zbog učešća na protestu 5. septembra na Cetinju, da im njen pravni tim stoji na raspolaganju, saopšteno je iz te partije

“Vlada Crne Gore ne samo što je bez osnova naredila napad na građane, koristila prekomjernu silu, upotrebljavala bojne otrove, već sada na ovaj način pokušava zastrašiti ljude koji su mirno protestovali. Da im to neće poći za rukom – vidjeli su juče na Cetinju. Izabrali su sramnu ali i pogrešnu taktiku jer što više pritiskaju građansku Crnu Goru – ona će biti jača, glasnija i brojnija”, poručili su iz DPS-a.

Kako su naveli, nalogodavci ovakvog pokušaja zastrašivanja građana su Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović, “koji se ovih dana ne mogu dogovoriti čiji je doprinos veći u gaženju ljudskih prava i represiji prema sopstvenom stanovništvu”.

“Svima koji žele da se obrate našem timu za besplatnu pravnu pomoć stojimo na raspolaganju putem sljedećih kontakata:
Telefon: +382 (0)20 243 952, Mail: [email protected]”, navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije