Povežite se sa nama

Vijesti

DPS: Predstava napada na Đukanovića

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Povodom navoda Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) prema kojima predsjednik Crne Gore Milo Đukanović i njegov sin Blažo imaju veliku imovinu u inostranstvu reagovali su iz Demokratske partije socijalista (DPS)

Potpredsjednica DPS-a Sanja Damjanović navode MANS-a nazvala je predstavom napada na predsjednika Đukanovića koja, kaže, liči na loš filmski scenario.

“Dok ova Vlada uništava razvoj, broji dodatnih 11.000 nezaposlenih, ubija nadu mladim ljudima, razara infrastrukturne projekte i uništava sve pred sobom kao pošast, na sceni imamo predstavu napada na predsjednika Đukanovića koja liči na loš filmski scenario. Kada želite da skrenete fokus sa tajnog ali organizovanog zaduživanja od skoro milijardu eura, propalog projekta ToMontenegro, tajnog hedžing aranžmana, valja krenuti sa populističkim floskulama i napadima koji nemaju nikakvog realnog uporišta”, kazala je Damjanović i dodala da prisustvujemo zadnjem vapaju ove vlasti.

Član predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Nikola Janović kaže da nas je Vlada ekspresno vratila u 90-te.

“Sada nas sve podsjeca na ‘afere’ iz 2000-tih…Ista meta, isto odstojanje…”, napisao je Janović na Tviteru.

Član predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Nikola Rakočević kazao je da je uzaludno reprodukovati afere i praviti dimne zavjese.

“Moraće URA i Demokrate uskoro da odgovore konkretno – da li Crnu Goru vide u Evropi ili u ‘Demokratskom’ frontu”, napisao je Rakočević na Tviteru.

Član Predsjedništva DPS Aleksandar Žurić je kazao da Đukanović smeta jer je personifikacija crnogorske nezavisnosti.

“Nijeste uspjeli gospodo iz Vladinih i paravladinih formacija, ni u ovoj papirnoj Pandorinoj kutiji pronaći ništa, što bi vam pomoglo da razriješite Gordijev čvor u koji ste za kratko vrijeme uvezali Crnu Goru”, saopštio je Žurić.

On je naveo da Đukanovića razriješiti mogu samo građani na prijevremenim izborima.

“Pred koje, kao i godinama unazad, pokušavate da plasirate iste “senzacionalne” izmišljotine, za koje nikada nijeste ponudili niti jedan jedini dokaz, osim neaktivne firme i neaktiviranog računa, i to iz vremena kada predsjednik Đukanović nije bio javni funkcioner”, naveo je Žurić.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Sponzor

Najčitanije