Povežite se sa nama

Vijesti

GRUPA GRADJANA CETINJA: Protest urodio plodom, okupljanja ispred Tužilaštva danas neće biti

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Grupa građana Cetinja je saopštila da je njihov današnji protest urodio plodom i da je njihov sugrađanin Neno Kaluđerović pušten na slobodu. Zbog toga danas najavljenog protesta neće biti.

“Zahvaljujemo svim građanima koji su danas na protestnoj šetnji pružili podršku našem prijatelju čija je jedina krivica što želi građansku, demokratsku, slobodnu Crnu Goru, dovoljno široku za sve koji je poštuju, i što ne pristaje na gaženje njezina dostojanstva. Dok sprovodi torturu hapšenjem mirnih građana, izdajnik Krivokapić planira novčane nagrade za policajce koji su 5. septembra sprovodili terorizam nad okupljenim građanima, nagrade poput onih koje je karađorđevićka vlast dijelila žandarima za prebijanje i likvidaciju Crnogoraca koji se nijesu mirili s okupacijom”, kazali i su oni.

Takođe,  kako su dodali, nadaju se da će ova marionetska vlast shvatiti da oni neće dozvoliti da budu zgaženi i uniženi i da će svako naredno hapšenje građana u cilju odmazde nad svojim političkim i ideološkim neistomišljenicima naići na još žešći otpor.

“Dolje izdajnici! Živjela slobodna Crna Gora”, poručila je grupa građana.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije