Povežite se sa nama

Vijesti

GRUPA GRAĐANA SA CETINJA: Skup podrške uhapšenom Kaluđeroviću u 13 sati

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Grupa građana sa Cetinja saopštila je da će se danas okupiti u 13 sati na Balšića pazaru kako bi dali podršku uhapšenom sugrađaninu Nenu Kaluđeroviću, koji je, kako su naveli, jutros uhapšen pod optužbom za terorizam.

-Obavještavamo javnost da je specijalni policijski tim jutros na Balšića pazaru, na Cetinju, uhapsio našega sugrađanina i prijatelja Nena Kaluđerovića pod optužbom za terorizam. Mjesec dana čekajući što bi mogli napakovati Vučićevi plaćenici iz crnogorske marionetske vlasti, konačno su smogli snage da uhapse jednoga od onih koji su krivi što su im propali planovi 5. septembra da u Crnoj Gori izazovu krvoproliće- navodi se u saopštenju grupe građana.

Dodaju da su krivi što su u noći između 4. i 5. septembra pozivali na strpljivost i mir.

-Krivi smo što građane nijesmo pozvali u napad na policiju koju su izdajnički vlastodršci poslali da napadne goloruke građane. Krivi smo što nijesmo dali da se građani obračunaju s naoružanim banditima i kriminalcima koji su skrnavili ćivot Sv. Petra i našu najveću svetinju – Cetinjski manastir. Krivi smo što je propala namjera Krivokapića, Abazovića, Bečića i drugih “vučića” da crnogorski građanski pokret otpora prikažu kao nacionalistički i teroristički- dodaje se u saopštenju.

Vlast je, kako su kazali, čekala kišu da uhapsi njihovog sugrađanina i prijatelja misleći da će nas kiša spriječiti da mu pružimo podršku.

-Zaboravili su da nas nije spriječila ni njihova kiša suzavaca, šok bombi i gumenih metaka.Pozivamo sve naše sugrađane i sve Crnogorce koji ne pristaju na jaram Srpskoga sveta, na gušenje građanskih prava i sloboda, pozivamo sve građane s cetinjskih barikada da se počnemo okupljati na Balšića pazaru u 13 sati i poručimo da smo svi mi Neno Kaluđerović- zaključuje se u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije