Povežite se sa nama

Vijesti

ISTEKLI IM UGOVORI: Više desetina zaposlenih u Vladi ostalo bez posla, fali novca za zarade?

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Više desetina osoba zaposlenih u Vladi i Generalnom sekretarijatu, a koji su angažovani dolaskom nove vlasti, ostalo je bez posla nakon što su im istekli ugovori saznaje Antena M.

Kako tvrdi izvor ovog medija, radi se o više od 50 osoba, čije su reakcije nakon saznanja o gubitku posla bile burne.

Zaposleni po ugovoru su, prema navodima izvora Anten M, imali znatno veće zarade od stalno zaposlenih, a navodno je prifalilo novca za njihovu isplatu te su poslati kući.

Zvaničnu potvrdu informacije iz Vlade taj medij nije uspio da dobije, a kako je nezvanično rečeno postoji određeni broj službenika kojima ugovor nije produžen.

O kojem broju se tačno radi nijesu mogli da preciziraju.

Za Vladu, smjena ljudi koje je sama birala nije rijetka pojava, te je tako posljednjih mjeseci smijenjeno više zaposlenih i to sa rukovodećih pozicija u zemlji.

Tako je na zahtjev premijera Zdravka Krivokapića smijenjen ministar pravde Vladimir Leposavić, potom državna sekretarka u Ministarstvu finansija Mila Kasalica, zatim direktor Uprave za sport Vasilije Lalošević a javnost je juče iznenadila i vijest da je razriješen i v.d direktora Uprave prihoda i carina Aleksandar Damjanović.

Premijer je smijenio i savjetnicu za ekonomska pitanja Gordanu Radović kao i generalnog sekretara Boža Milonjića, a bilo je i onih koji su sami podnijeli ostavke kao što je Srećko Crnogorac te Željko Savović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije