Povežite se sa nama

Vijesti

KNEŽEVIĆ: Sumnjam da je Katnić plasirao tajne podatke

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Odbora za bezbijednost i odbranu i poslanik DNP-a Milan Knežević kazao je da je brutalna neistina informacija da je odao tajne podatka na sjednici tog Odbora, za šta ga je optužio glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić

“U nedostatku argumenata i potpuno razgolićen nepobitnim dokazima o njegovoj namjeri da prikrije tragove koji vode do Mila Đukanovića i Duška Markovića, a odnose se na aferu prisluškivanje, Milivoje Katnić je izrekao brutalnu neistinu da sam odao tajne podatka na sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu”, naveo je Knežević u odgovoru Katniću, dostavljenom Portalu RTCG.

Tajne podatke sa sjednice Odbora objavile su, kaže Knežević, “Vijesti”.

“Otvoreno sumnjam da ih je Milivoje Katnić plasirao, a iz kojih razloga, vjerujem da će utvrditi nezavisna istraga novog tužilaštva. Zato pozivam nadležne organe da pokrenu istragu kako su se u Vijestima pojavile informacije sa sjednice Odbora uz filovane spinove kako bi se skrenuo pravac istrage sa Mila Đukanovića i Duška Markovića. A ako sam iznio tajne podatke, kako tvrdi SDT, a tvrdim da nisam, pozivam Milivoja Katnića da odmah pokrenu postupak protiv mene, i neću se pozivati na poslanički imunitet”, naveo je Knežević u reagovanju, na saopštenje SDT-a.

SDT-u, kako kaže Knežević, neće biti ni prvi, ni posljednji put da se obračunava sa njim.

“U svakom slučaju već sam najavio da ću podnijeti krivičnu prijavu protiv Milivoja Katnića zbog zloupotrebe službenog položaja i pokušaja da opstruira istragu u aferi prisluškivanje i montiranju optužnice u slučaju državni udar. A što se tiče Katnićevog stava da neće više dolaziti na sjednice Odbora, neka se ne brine. Poslije onog što sam juče čuo na sjednici Odbora, više ga neću zvati, jer moram čuvati ugled Skupštine, a postoji i osnovana sumnja da će sve što čuje na Odboru prenijeti Zoranu Lazoviću. Zato je i napustio sjednicu prije glasanja o Izvještaju”, poručio je Knežević.

Knežević je na kraju Katniću poručio da ga neće zaustaviti u razotkrivanju ove i, kako dodaje, mnogih drugih afera, ili, kako dodaje Knežević, neće biti predsjednik Odbora.

“I ne tražim nikakvo obezbjeđenje, ali svima poručujem da ću se i ja i članovi moje porodice braniti svim raspoloživim sredstvima. Vrijeme je za pravdu, ali i da vidimo ko je špijun i ko izdajnik Crne Gore. Za sebe i moju porodicu znam da nismo”, zaključio je Knežević.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije