Povežite se sa nama

Vijesti

Kozmetičarke Krivokapić opet u akciji: Pružaju savjete iz oblasti mršavljenja po Mojkovcu u susret lokalnim izborima?

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Sa slomom režima građani su imali velika očekivanja povodom formiranja prve demokratske vlade u istoriji Crne Gore, te da ta Vlada neće biti privatizovana od strane premijera nalik na one prethodne Đukanovićeve.

Osim samog načina formiranja Vlade, odabira ministara i drugih kadrova, eksperimentalnog modela koji nije najavljivao ništa dobro po krhki proces tranzicije i demokratizacije Crne Gore, loš znak je bio događaj na Bogetićima, kada je snimak iz službenog auta Vlade Crne Gore i ženski glas koji dovikuje „Sergeja zovite!’’, upoznao zabrinutu javnost sa jednom od kćerki premijera.

Takav odnos prema ministru unutrašnjih poslova, toliko ličan i prisan, dovoljno je govorio da su se djeca premijera, duboko umiješala u političke procese i odnose.

Već na lokalnim izborima u Nikšiću, kćerke premijera su se otvoreno uključile u kampanju lobirajući po Nikšiću za tek formiran pokret ‘’Ne damo Nikšić’’, a kako je nakon Krivokapićevog izbora na mjesto premijera došlo do oštrog sukoba između njega i DF, one su na društvenim mrežama koordinirale svim napadima na DF i na kritičare . Na taj način su se poput svog oca, zahvalile DF, čijom podrškom i glasovima u parlamentu je Krivokapić i izabran.

Poput svog oca, koji je za beogradske drugosrbijanske medije mjesecima davao izjave protiv zvanične Srbije, kako je ‘’general bez vojske’’ i kako iza njega stoje samo građani, ubrzo su se i kćerke premijera koje dugo godina žive i rade u Beogradu, uključile u antisrpsku i antivučićevsku histeriju.

Kako bi predstavile Srbiju kao nepoželjnu za kritičare predsjednika Vučića, za đilasovske medije su izjavile kako su ‘’veoma razočarane što ih neko protjeruje iz države i grada koji doživljavaju kao svoj i da će u konsultaciji sa porodicom i bezbedonosnim službama Crne Gore, procijeniti koliko je njihov dalji boravak u Beogradu siguran’’.

Nakon što se u priču uključio i toliko puta prozvani predsjednik Srbije, te garantovao im bezbjednost, odlučile su da nastave život u Beogradu.

‘’Lijepo je opet biti kod kuće’’, napisale su u svom obraćanju.

I pred lokalne izbore u Herceg Novom su kćerke premijera ‘’nestranački’’ cirkulisale po gradu ne bi li po nikšićkom modelu uspjele da zavedu neznavene, opet se otvoreno ustremivši ka članstvu i simpatizerima DF. Međutim, plan je propao, a namjere pročitane.

Nedugo poslije blagog otopljavanja odnosa između premijera i DF povodom uspješnog ustoličenja mitropolita Joanikija, opet su djeca premijera bili u centru pažnje javnosti. Incident u Beogradu sa naoružanim pratiocem sina premijera i pripadnicima MUP Srbije koji su profesionalno radili svoj posao, porodica Zdravka Krivokapića koristi da opet odluči da napusti ‘’mrsku’’ Srbiju.

Proteklih dana Jelena Krivokapić obilazi mojkovačke kafane i vrijeme provodi u političkom mešetarenju, razgovorima sa pristalicama DF i Demokrata. Očigledno se sa pozicija moći i vlasti čini sve da se političkom korupcijom okupe ljudi za toliko puta najavljen projekat ”demohrišćanske stranke”. Ovoga puta se očigledno ‘’ne da Mojkovac’’, a u sklopu šire operacije ‘’ne damo tatinu fotelju’’.

Jer, kako objasniti da neko ko ‘’pruža savjete iz oblasti estetske medicine i mršavljenja”, u salonu ljepote čiji je vlasnik u Beogradu, danima obilazi Mojkovac u pokušaju da nanese političku štetu onima koji su uradili sve da tata Zdravko postane premijer, a one ‘’štićene ličnosti’’.

Ako su se kozmetičarke Krivokapić toliko uplele u politički proces, u ovako dramatičnoj političko-bezbjedonosnoj situaciji, onda je očigledno da od rekonstrukcije Vlade i Krivokapića kao premijera nema ništa.

Dok su pregovori oko rekonstrukcije Vlade zakočeni, a proces dijaloga i mogućnost dogovora koji ogromna većina građana toliko priželjkuje onemogućen, i to jednako činjenjem Abazovića i nečinjenjem Krivokapića, ”savjetovanje” kozmetičarke Krivokapić po ulicama Mojkovca sigurno ne vodi političkoj stabilizaciji i smirivanju situacije u odnosima parlamentarne većine.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
malicrnogorac
malicrnogorac
25.10.2021. 18:25

…nemote se zajebavati AKO one jednu suzu prospu
naj…….

Sponzor

Najčitanije