Connect with us

Vijesti

MAJA BULATOVIĆ: Vlada uništava crnogorski sport

Published

on

Vlada Crne Gore je skup nesposobnih i uhljebljenih kadrova. Iz dana u dan to dokazuju brojnim primjerima, a najnoviji je danas objelodanjena informacija o tome da bi naši sportisti mogli biti diskvalifikovani sa međunarodnih takmičenja, ili da će, u boljem slučaju, nastupati bez zvanične zastave i himne, poručila je članica Glavnog odbora DPS Maja Bulatović.

– Sama mogućnost da se to dogodi, najveće je poniženje u istoriji našeg sporta. Nema tog poraza koji može boljeti ni približno kao nestručnost i zla namjera ove vlasti koja od decembra do danas istrajno radi jedino protiv Crne Gore i svega crnogorskog – navodi se u saopštenju.

Ističe da iz DPS-a odavno upozoravjau  kako je ministarka Vesna Bratić na poziciju postavljena kako bi se borila protiv svega na čemu počiva građanska Crna Gora.

– Identično rade i čuveni kadrovi “po dubini” koji nemaju nikakve veze sa oblastima kojima rukovode, a Vasilije Lalošević samo je jedan u nizu primjera partijskog zapošljavanja i klasične zloupotrebe funkcija. Kao sportiskinja koja je za Crnu Goru osvajala najznačajnija odličja, koja zna kako je igrati srcem za svoju državu, stidim se u ime Vlade i svih njenih organa do čega su doveli crnogorski sport. Bilo, ne ponovilo se – poručila je Bulatović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije