Povežite se sa nama

Vijesti

MEDOJEVIĆ: DF ima jasan plan za “čišćenje” službi

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević kazao je da su službe toliko kompromitovane i povezane sa švercom cigareta i droge da je neophodno njihovo temeljno čišćenje.

– Osim otvaranja tajnih dosijea UDBE i lustracije neophodno je sve ključne kadrove u službama istražiti sa aspekta njihovog imovinskog statusa. Svaki službenik, načelnik, pomćcnik direktora, direktor policije i ANB koji ima milionsku imovinu (a takvi su skoro svi funkcioneri službe redom) je osnovano sumnjiv da je imovinu stekao kriminalom – naveo je Medojević na Fejsbuku.

Da je on, kako je rekao, koordinator službi bezbjednosti obezbjedio bi putem međunarodne pomoći ljude i opremu za istraživanje imovine ključnih kadrova službi.

– Crna Gora je mala i službe sve znaju. Odlično se zna ko je uz pomoć službene legitimacije postao milioner, a neki i miljarderi. Kako su nastali Mojkovački i klan iz Granda? Šta im je bio “posao”? Kako su se radile cigarete i droga – upiao je Medojević.

On je poručio da sa mafijom nema dogovora i pregovora.

– DF ima jasan plan radikalnih reformi u ovoj oblasti koji počiva na čišćenju službi od kriminalaca sa značkom i izgradnji novih institucija i kapaciteta za bezkompromisni obračun sa mafijom. Vanredno stanje. Hapšenja. Stadion, Kavezi. Reflektori. Prskalice – zaključio je Medojević.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije