Povežite se sa nama

Vijesti

MILOŠEVIĆ: “Baković da kaže po kom zakonu je izdao naredbu”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Rade Milošević pozvao je bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije, Enisa Bakovića, da odgovori po kom članu zakona ili pravnom propisu je naredio ukidanje zabrane ulaska Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću

“Dok ste Vi rukovodili sektorom bezbjednosti, buktio je rat kriminalnih klanova, Belivuk i ekipa su sprovodili najbrutalnije likvidacije po Crnoj Gori, cvjetao je šverc narkotika i duvanskih proizvoda. Tužno je, ali i štetno za državu i njene građane, ko je ranije rukovodio sektorom bezbjednosti”, naveo je Milošević u odgovoru na reakciju Bakovića.

Bivši pomoćnik direktora Uprave policije Enis Baković kazao je za Portal RTCG da nema od čega se brani, te da je sve radio po zakonu.

Kazao je da je Baković svoju hrabrost pokazao kada je “kukavički ćutao” i dozvolio da se hapse službenici Uprave policije “koji nijesu imali mrlju u karijeri”.

“Ako je i sam rekao da je bilo potrebno sat vremena da se otkrije nalogodavac, postavlja se logično pitanje zašto je ćutao i zašto se krio iza kolegijuma“, ističe Milošević.

Cjelokupnoj javnosti, dodaje on, danas jasno da je taj slučaj pokazao “spregu između nekadašnjeg rukovodećeg kadra Uprave policije i organizovanih kriminalnih grupa”.

„Kažite, gospodine Bakoviću, koji policijski službenik Republike Srbije Vam je tražio ukidanje zabrane Belivuku i Miljkoviću? Pomozite istragu Interpola“, zaključio je Milošević.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije