Povežite se sa nama

Vijesti

MITROVIĆ: “Spajićev plan vodi Crnu Goru u bankrot”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Ivan Mitrović tvrdi da će plan “Evropa sad” za posljedicu imati uvođenje naše države u enormno zaduženje, inflaciju, rast nezaposlenosti i na kraju bankrot

“Nakon što je na sjednici Socijalnog savjeta izglasana podrška Spajićevom predizbornom pamfletu “Evropa sad”, ostaje nam da se nadamo da će vanredni parlamentarni izbori biti što prije. Samo je to način da se Crna Gora spasi zlokobnog plana ministra Spajića koji će imati za posljedicu uvođenje naše države u enormno zaduženje, inflaciju, rast nezaposlenosti i na kraju bankrot”, naveo je Mitrović u izjavi za medije.

Jasno je, kaže on, da je u pitanju čisto politikantska igrarija ministra, koji je prije nego je stupio na dužnost predstavljan kao ekonomski i finansijski ekspert.

“On se u svom dosadašnjem radu se dokazao samo ekspertom u manipulacijama i fingiranju. Sve ovo je Spajićeva perfidna namjera kojom je svoje predizborno političko djelovanje usmjerio na zaposlene sa najnižim platama i penzionere, te ih označio glasačkim plijenom koji treba obmanuti i zgrabiti”, kaže Mitrović.

On kaže da je plan “Evropa sad” zapravo Spajićev predizborni plan, i plan njegove partije u osnivanju.

“Dakle karijerno oportunistički, lično gramežljivo i beskorpulozno, toliko da je sve uradio krajnje površno, pritom isključivši čak i ekonomsku analizu jer bi ista potvrdila ekonomsku neopravdanost i neodrživost”, navodi Mitrović i dodaje da je riječ o pokušaju Spajićeve lične promocije.

“Ali uzalud mu takav trud, jer je poznato da lično on stoji iza netransparentnog djelovanja, tajnog kreditnog zaduživanja i brojnih drugih nepočinstava za koje će dotični odgovarati nakon izbora, kada će zajedno sa ovom Vladom biti dio mračne i nesrećne prošlosti Crne Gore”, zaključio je Mitrović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije