Povežite se sa nama

Vijesti

NIKOLIĆ OCIJENIO: Poziv za internacionalizaciju krize odraz nemoći

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poziv za internacionalizaciju političke krize u Crnoj Gori vidim kao odraz nemoći i dizanje ruku od blokade sistema i užasnog stanja u koje nas je dovela aktuelna vlast onda kada je i sama shvatila da je više postalo neodrživo i nefunkcionalno po nju samu, rekao je portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić

To je, kako je rekao, dokaz da vladajuća koalicija počiva samo na interesu pojedinih grupacija i mržnji prema DPS-u, a ne na viziji i daljem napretku Crne Gore.

On je, komentarišući najavu jednog od lidera Demokratskog fronta Milana Kneževića da će tražiti međunarodno posredovanje pri organizaciji izbora ukoliko propanu pregovori o rekonstrukciji, kazao da je za DPS jedino prihvatljivo rješenje ono koje vodi u izlaz iz situacije u koju nas je dovela aktuelna vlast.

“Mi smo i do sada imali kontrolu izbora od strane međunarodnog faktora i smatramo da je to jedan od osnovnih principa na kojima treba bazirati sam izborni proces”, kazao je Nikolić za Pobjedu.

DPS je, dodao je, pokazao demokratski kapacitet i priznao rezultate izbora od avgusta prošle godine, a sada očekuju da aktuelna većina preuzme odgovornost i ne kupuje dodatno vrijeme.

“Kao što smo pokazali demokratski kapacitet i priznali rezultat izbora iz avgusta prošle godine, tako očekujem i od ove parlamentarne većine da pokaže barem minimum svoje odgovornosti i ne kupuje dodatno vrijeme za svoj kakav takav opstanak, dok za sobom ostavljaju sve tragičnije posljedice po građane i državu”, zaključio je Nikolić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije