Povežite se sa nama

Vijesti

Nove trzavice u Vladi: Krivokapić tražio od ministra Sekulovića da direktor policije Brđanin ne ide u Brisel, njegova naredba odbijena

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović odbio je naređenje premijera Zdravka Krivokapića da u delegaciji Crne Gore koja je otputovala za Brisel ne bude direktor policije Zoran Brđanin, saznaje BORBA.

Prema našim saznanjima, Krivokapić je na sve načine pokušao da spriječi odlazak Brđanina u Brisel i njegov susret za tamošnjim zvaničnicima.

Međutim, ministar Sekulović je ostao pri svom stavu, nije poslušao premijera i Brđanin je otputovao u Brisel kao dio delegacije Crne Gore.

Odnosi između Krivokapića i Sekulovića su odavno narušeni i ovo je samo kulminacija svega što se dešava poslednjih mjesec dana.

Ministar unutrašnjih poslova i koordinator Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava Sergej Sekulović predvodi delegaciju Vlade Crne Gore, koja do 29. oktobra boravi u zvaničnoj posjeti Briselu i evropskim institucijama.

Tokom posjete Briselu ministar Sekulović će imati sastanke sa potpredsjednicima Evropske komisije, evopskim komesarima i drugim zvaničnicima, kao i bilateralne susrete sa ministrima unutrašnjih poslova i pravde Belgije i Holandije.

Pored toga, ministar će se sastati i sa predstavnicima udruženja crnogorske dijaspore u Belgiji i Holandiji.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije