Povežite se sa nama

Vijesti

ODLUKA VLADE: Pola miliona eura za nagrade policajcima koji su bili na Cetinju

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vlada Crne Gore usvojila je odluku kojom će iz budžeta biti izdvojeno pola miliona eura neto, tj. 900.000 bruto kako bi se nagradili svi pripadnici policije koji su bili angažovani 4. i 5. septembra na Cetinju prilikom ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija.

Kako su kazali iz Vlade, navedeni zadatak Uprava policije realizovala je na stručan i profesionalan način, zbog čega će biti nagrađeni.

Pomoćnicima direktora policije biće isplaćena nagrada u visini od dvije osnovne mjesečne zarade.

Starješinama organizacionih jedinica biće isplaćene nagrade u visini od jedne osnovne mjesečne zarade.

Svim policijskim službenicima koji su bili operativno angažovani na Cetinju biće isplaćen iznos od 200 eura neto.

Pored toga, svim policijskim službenicima koji su bili radno angažovani u ostalim organizacionim jedinicima policije širom Crne Gore 3, 4 i 5. septembra, Vlada će isplatiti 100 eura neto.

-Ukupna sredstva koja je potrebno obezbijediti iznose do neto 500.000,00 €, odnosno bruto 900.000,00 eura. O spisku službenika koji su bili angažovani staraće se Ministarstvo unutrašnjih poslova, na osnovu kojeg će se izvršiti obračun za isplatu i dostaviti Ministarstvu finansija i socijalnog staranja-zaključeno je iz Vlade.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
2 0 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Zekovic Bobo
Zekovic Bobo
07.10.2021. 19:50

Sram vas i stid bilo Vladajuci pljackasi. Iste one policajce, kojima ste razbijali glave krsima i pesnicama jer su vas zaustavljali u divljastvu, sada nagradjujete zato sto su po vasem nalogu brutalno prebijali i trovali, sjajne Crnogorske patriote, neduzne gradjane Cetinja. A vama policajci, svaki cent vam zapa u grlo. E bas ste dobro nagradjeni za zlo koje ste pjevajuci napravili svojim gradjanima, da bi udovoljili hirovima importovanih okupatora Crne Gore.

Dule
Dule
07.10.2021. 20:37

Trosili ih na ljekove.

Sponzor

Najčitanije