Povežite se sa nama

Vijesti

RAKOVIĆ: Vlahoviću zbog terorizma oduzeti dokumenta i ograničiti kretanje

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Povodom stava Miodraga Vlahovića u kom je rekao za sebe i svoje kompanjone da su teroristi, javnost u Crnoj Gori i regionu se pita kakva će biti reakcija državnih organa Crne Gore?

S tim u vezi, istoričar Aleksandar Raković kazao je za portal IN4S da bi crnogorske vlasti hitno morale da oduzmu pasoš i ličnu kartu “tom Miodragu Vlahoviću” i ograniče mu kretanje kako ne bi mogao da izvozi terorizam izvan avnojevskih granica Crne Gore.

Raković je još rekao kako je Vlahovićevo javno priznanje da je terorista logičan slijed evolucije Demokratske partije socijalista iz političke stranke preko regionalne kriminalne organizacije i fundametalističkog ekstremizma u paraetnički terorizam.

To je, dodaje Raković, sasvim u skladu sa izjavom Mila Đukanovića kako će otići u šumu da se bori protiv srpskog naroda, ali i proteklim događajima na Cetinju kada su njegove pristalice spremale ekstremistički napad na vrh Srpske pravoslavne crkve.

Na kraju, Raković je zaključio da Demokratsku partiju socijalista treba zabraniti jer predstavlja prijetnju po regionalnu bezbjednost, civilizacijska dostignuća, kulturna povezivanja, a time i ekonomski prosperitet.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
4 0 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
08.10.2021. 11:47

OVAJ SMRAD ,OPET SE JAVLJA !

Anonim
Anonim
08.10.2021. 14:14

Dragi Bože, je li ovo moguće. Na jednom mjestu našlo se ovoliko osoba sa posebnim potrebama.
Bilo bi potrebno oformiti fond za svakodnevnu podršku

Izabela
Izabela
09.10.2021. 09:01

Hahaha, kakva budala.

Džoma Dipl
Džoma Dipl
09.10.2021. 11:25

Dajte ovog rajetina što češće. Njegova pojava kao i njegove izjave uveseljavaju naše društvo i doprinose našem dobrom raspoloženju… što, priznaćete, nije odlika jednog psihopate…

Sponzor

Najčitanije