Connect with us

SAOPŠTENJE GRUPE GRADJANA CETINJA: Sramna odluka izdajničke Vlade

Published

on

Potonjom sramotnom odlukom Uprave za katastar i državnu imovinu Crne Gore dovršen je čin koji je marionetska Vlada u Podgorici započela 5. septembra ove godine.

Prvo su gumenim mecima, šok bombama, stotinama suzavaca i privatnim bagerima rašćerali demonstrante koji su se gušili na cetinjskim ulicama, a onda su uz pomoć vojske, policije i kriminalaca s dugim cijevima intronizacijom nedostojnoga Jovana Mićovića detronizovali crnogorsku slobodu.
Izdajnička crna trojka na vlasti – Krivokapić, Abazović i Bečić – postavili su na čelo crnogorskih institucija izrode, izdajnike i tuđe sluge koji će sve u Crnoj Gori podrediti planovima Srpskoga sveta Aleksandra Vučića. Samo se u ovakvoj nesretnjoj Crnoj Gori može desiti da direktor Uprave za katastar i državnu imovinu svojom odlukom prepisuje u vlasništvo druge države najveće svetilište crnogorske državne slobode – Cetinjski manastir!

Nećemo više pitati ni Krivokapića ni Abazovića ni Bečića ni cetinjske Uraše je li ih stid što Cetinjski manastir pokloniše državi Srbiji jer se stiđet ne može ko obraza nema.
Svim legalnim sredstvima borićemo se da se pokažemo dosljednim baštinicima svoje tradicije i težiti da ova zemlja ne bude budžak Srpskoga sveta no bastion multikulturalizma, slobodarstva i građanskoga sklada. Prvi korak k tome cilju jeste pad ove izdajničke Vlade i privođenje poznaniju prava onih koji uništavaju državu i njenu kulturnu baštinu, onih koji zavode teror nad građanima, onih koji mrze sve što nije velikosrpsko, onih koji od sekularne države prave mantijaško leglo svetosavlja.

Sve veća izdaja i pritisak kojemu ova vlast izlaže svoje građane vrlo će brzo dobiti adekvatan i zaslužen odgovor. Veleizdajnike podśećamo na stihove koji su nastali u društvenim okolnostima koje neodoljivo podśećaju na današnje:

“Gledate nam dom đe gori
kojemu ste vatru dali.
Gledajte ga i smijte se
dok se i vaš ne zapali!”

PRIDRUŽIMO SE SVI ŚUTRA PROTESTU ISPRED IZDAJNIČKE VLADE CRNE GORE U 18H U PODGORICI.

Click to comment