Povežite se sa nama

Vijesti

ŠARANOVIĆ: Koji pomoćnik direktora policije je naredio da se skine zabrana ulaska balkanskim kasapima

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Koji član menadžmenta, odnosno pomoćnik direktora Uprave policije, je naredio da se skine zabrana ulaska balkanskim kasapima, pitao je poslanik Demokrata Danilo Šaranović.

Nekoliko službenika Uprave policije privedeno je kasno sinoć u Podgorici, zbog sumnje da su odgovorni za zloupotrebu službenog položaja ukidanjem zabrane ulaska u Crnu Goru pripadnicima kriminalne grupe, Beograđanima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću krajem prošle godine. Privedeni su policijski rukovodioci Aleksandar Bošković i Saša Đurović.

“Samo da ponovo ne ispustimo suštinu, a suština nije u tome koji je policijskih službenik tehnički izvršio naredbu i u sistemu skinuo zabranu ulaska u Crnu Goru Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću. Suština je koji član menadžmenta, odnosno pomoćnik direktora Uprave policije, je naredio da se skine zabrana ulaska balkanskim kasapima. Da nije slučajno Zoran Lazović koji nas je ubjeđivao da Belivuk i Miljković nijesu bilo kakva opasnost po Crnu Goru i njene građane. Samo dobronamjerna sugestija nadležnim državnim organima da dođemo do suštine”, naveo je Šaranović na Tviteru.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije