Povežite se sa nama

Vijesti

SAVJET RTVNK: Nikola Marković v.d. direktora RTV Nikšić

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Na danas održanoj sjednici Savjet Radio Televizije Nikšić za vrsioca dužnosti generalnog direktora imenovao je dugogodišnjeg novinara Nikolu Markovića.

Marković je tokom svoje karijere bio pomoćnik glavnog i odgovornog urednika Dana, urednik emisja na RTCG i Radio Niksiću i dopisnik medija iz inostranstva. Obavljao je dužnost predsjednika Komisije za istrage napada na novinare, bio član Radne grupe OEBS-a u Beču za samoregulaciju medija, kao i član radne grupe za medijsko zakonodavstvo. Više godina bio je stručni saradnik u praktičnoj nastavi na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore.

Na sjednici Savjeta konstatovano je da je “neophodna profesionalizacija i unaprjeđenje novinarskih standarda, uvođenje novih programskih sadržaja Radio Televizije Nikšić jedan od prioriteta novog Savjeta i stoga vjerujemo da ce ova kadrovska promjena dovesti do željenih rezultata i ostvarenja zacrtanih ciljeva.”

-Na ovaj način Savjet želi da da doprinos razvoju ne samo Radio Televizije Nikšić već i Nikšića uopšte tako sto će uticati da se naši sugrađani koji su karijere ostvarivali negdje drugo počnu da se vraćaju i daju doprinos razvoju naše opštine-, navodi se u saopštenju koje potpisuje Miroslav Stanišić, predsjednik Savjeta Radio Televizije Nikšić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije