Connect with us

Vijesti

ŠKRELJA: Mitrovićev sin novi primjer nepotizma aktuelne vlasti

Published

on

Nakon revanšističke smjene političkih neistomišljenika, juče je Odbor direktora Monte puta imenovao nove članove. Tako će nova perijanica i jurišnik na benefite i platu na državnim jaslama biti Stefan Mitrović, sin sveštenika Dragana Mitrovića i bratanić Krivokapićevog kuma, ministra Ratka Mitrovića, saopštio je poslanik DPS-a, Luiđ Škrelja.

On smatra da je riječ o još jednom u nizu klasičnih primjera nepotizma i kadriranja demonstracijom snage aktuelne vlasti, “koja i ne mari za negativno mišljenje u izvještaju EK gdje je izražena zabrinutost jer članstvo u političkim partijama i nepotizam snažno utiču na zapošljavanja u crnogorskoj državnoj upravi”.

– Kriterijum važnosti za imenovanja i zapošljavanja postali su rođačko kumovske veze ili posjedovanje partijske knjižice, dok je potpuno zanemaren minuli rad, znanje i sposobnost.

Svakako da očekujemo odgovor na pitanje koje profesionalne kompetencije posjeduje i čime je to mladi Mitrović zavrijedio da postane član Odbora direktora Monte puta. Do tada ostaje nam da vidimo da li će i u ovom slučaju ministar Mitrović reći da mu bratanić ne dođe ništa, kao što mu ni sin nije bio dio porodice onda kada je otkriveno da je nelegalno gradio objekat u Budvi – poručuje Škrelja.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije