Povežite se sa nama

Vijesti

ŠKRELJA: Mitrovićev sin novi primjer nepotizma aktuelne vlasti

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nakon revanšističke smjene političkih neistomišljenika, juče je Odbor direktora Monte puta imenovao nove članove. Tako će nova perijanica i jurišnik na benefite i platu na državnim jaslama biti Stefan Mitrović, sin sveštenika Dragana Mitrovića i bratanić Krivokapićevog kuma, ministra Ratka Mitrovića, saopštio je poslanik DPS-a, Luiđ Škrelja.

On smatra da je riječ o još jednom u nizu klasičnih primjera nepotizma i kadriranja demonstracijom snage aktuelne vlasti, “koja i ne mari za negativno mišljenje u izvještaju EK gdje je izražena zabrinutost jer članstvo u političkim partijama i nepotizam snažno utiču na zapošljavanja u crnogorskoj državnoj upravi”.

– Kriterijum važnosti za imenovanja i zapošljavanja postali su rođačko kumovske veze ili posjedovanje partijske knjižice, dok je potpuno zanemaren minuli rad, znanje i sposobnost.

Svakako da očekujemo odgovor na pitanje koje profesionalne kompetencije posjeduje i čime je to mladi Mitrović zavrijedio da postane član Odbora direktora Monte puta. Do tada ostaje nam da vidimo da li će i u ovom slučaju ministar Mitrović reći da mu bratanić ne dođe ništa, kao što mu ni sin nije bio dio porodice onda kada je otkriveno da je nelegalno gradio objekat u Budvi – poručuje Škrelja.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije