Povežite se sa nama

Vijesti

SNP: Odović da prestane sa DPS metodama “dobronamjernih razgovora”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Socijalistička narodna partija Crne Gore osudila je ponašanje državnog sekretara u Ministarstvu finansija Janka Odovića, koji, kako tvrde, vrši pritisak na službenike Uprave carina, kako bi prestali sa prikupljanjem potpisa, odnosno podrške smijenjenom v.d direktora Aleksandru Damjanoviću.

– Koristimo i ovu priliku da upozorimo gospodina Odovića i sve koji se bavi ovim načinom “dobronamjernih razgovora” da smo čvrsto vjerovali da su ovakve metode prevaziđene, te da su ostale samo kao dio DPS arsenala manipulacija i ucjena. Takođe, sigurni smo da pomenuta gospoda odlično znaju da su sloboda mišljenja i slobodnog izražavanja osnovna ljudska prava, i da ovaj način “komunikacije” ne doprinosi stvaranju pozitivnog imidža, koji bi trebalo da krasi funkcionere ove Vlade – navode iz Socijalističke narodne partije.

Vjeruju da je samo riječ o izolovanom slučaju u ponašanju državnih funkcionera.

– Pozivamo gospodina Odovića da ne zloupotrebljava svoju trenutnu funkciju koju pokriva, te da ostavi slobodu radnicima da na svoj način iskazuju odnos prema pojedincima, kao i slučajevima koji ovih dana opterećuje i Upravu javnih prihoda i carina, ali i cjelokupno društvo i Vladu Crne Gore – poručuju iz stranke Vladimira Jokovića.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Vanja
Vanja
26.10.2021. 17:32

Izgiboste za Damjanovicem ka CDM,mislim na SNP. A unistio sve za 2 mjeseca

Sponzor

Najčitanije