Povežite se sa nama

Vijesti

TUŽBA ĐUKANOVIĆA: Suđenje Kneževiću 13.decembra

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Suđenje po tužbi predsjednika države Mila Đukanovića protiv vlasnika Atlas grupe Duška Kneževića biće nastavljeno 13.decembra pred Osnovnim sudom u Podgorici, a sud bi trebalo da odluči o eventualnom saslušanju Kneževića, obzirom na to da nije dostupan nadležnim organima Crne Gore

Đukanović je tužio Kneževića na proljeće 2019.godine, tvrdeći da mu je povrijedjeno pravo na čast i na ugled zbog Kneževićevih navoda da postoji snimak koji ukazuje da je nezakonito primio novac. Prema zapisniku sa današnjeg ročišta, koji je dobio Portal RTCG, Kneževićev advokatski tim zatražio je da se konsultuje sa njim, pa zadržavaju pravo da se naknadno izjasne o mogućem saslušanju vlasnika Atlas grupe.

Kako se navodi, advokati tužioca, Đukanovića, ponovili su navode iz tužbe, uz predlog da se u nastavku, tokom dokaznog postupka, sprovedu dokazi dostavlljeni u prilogu tužbe.

Advokati Kneževića, kako se tvrdi, ukazali su da je tužba neosnovana, te da je njen jedini cilj zastrašivanje tuženog Kneževića, obzirom na dokaze koje je iznio o sumnjama i zakonitost rada javnih funkcionera. Takođe, ukazali su da njih klijent ima političke probleme u Crnoj Gori, zbog koji  je pokrenuo brojne sudske i arbitražne postupke.

Sudija u ovom postupku je Mladen Bulatović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije