Connect with us

Vijesti

U BEOGRADU: Vujović razgovarao sa kancelarkom Merkel

Published

on

Predsjednik Upravnog odbora Centra za monitoring (CEMI) Zlatko Vujović, koji je i generalni sekretar Evropske mreže organizacija za nadgledanje izbora (ENEMO), razgovarao je danas u Beogradu sa njemačkom kancelarkom Angelom Merkel, saznaje Pobjeda

Vujović je bio jedini predstavnik nevladinog sektora iz Crne Gore koji je prisustvovao dvosatnom razgovoru sa kolegama iz srpskih NVO, upriličenom tokom oproštajne turneje Angele Merkel Zapadnom Balkanu.

-Bilo je to u sklopu razgovora njemačke kancelarke sa predstavnicima nevladinog sektora, kratko je potvrdio Vujović informaciju Pobjede, bez iznošenja detalja sa razgovora.

Današnja posjeta Merkel Srbiji jedna je od njenih poslednjih spoljnopolitičkih aktivnosti na kraju njenog četvrtog, posljednjeg mandata na mjestu kancelarke Nemačke.

Ona će večeras prespavati u srpskoj prijestonici, nakon čega odlazi u Tiranu, gdje će se sastati sa liderima država Zapadnog Balkana. Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić biće takođe na sjutrašnjem sastanku u Albaniji.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije