Connect with us

Vijesti

UPRAVA POLICIJE: Nadamo se da je slučaj Krivokapićevog sina izolovan

Published

on

Ukazujemo na neprimjereno postupanje policijskih službenika MUP-a Srbije prema sinu predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića, štićenoj ličnosti i njegovom pratiocu, čiji je dolazak blagovremeno, sa svim potrebnim podacima, najavljen nadležnim organima Srbije, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

“Vjerujemo da je ovo izolovan slučaj i da se ovakvo ili slično postupanje neće ponoviti bez obzira da li se radi o štićenim ličnostima ili drugim građanima Crne Gore” – objavljeno je na Tviter profilu MUP-a.

Vlada je ranije javnost obavijestila da su sinoć, u Beogradu, pripadnici policije Srbije na grub i nedopustiv način atakovali na sina predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića u trenutku kada se svojim automobilom parkirao ispred zgrade u kojoj, sa porodicom, živi jedna od kćeri premijera Krivokapića.

U pratnji premijerovog sina, koji je štićena ličnost, bio je policijski službenik UP Crne Gore.

Iz Vlade su naveli da su policijski službenici Srbije, repetirajući pištolje, zatražili su od premijerovog sina, u trenutku kada je izlazio iz automobila, da stavi ruke na glavu, pa na krov automobila, pravdajući svoj postupak naredbom koju su dobili, ne pokazavši pri tom nikakav pisani nalog.

 

1 Comment

1 Komentar

  1. malicrnogorac

    11.09.2021. at 20:43

    Nasli ste nesto da ih opravdate —da im se ne zamjerite –SRAMNO !
    Dozivjeli i gore NESOJLUKE–neka vas ponizavaju po BG
    1918.g izmedju ostalog –CG studentima nijesu dali prevoz,osim u vagonima za stoku..Trpite nijeste se pobrinuli za bolje…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije