Connect with us

Vijesti

VUČIĆ: Vodiću Srbiju da bude još jača

Published

on

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će “voditi Srbiju da bude još jača i snažnija, da može da pomogne Republici Srpskoj, nikad ne dirajući u pravo Bosne i Hercegovine, da pomognemo našem narodu i u Crnoj Gori i na svakom mjestu na kugli zemaljskoj, da zaštitimo svakog srpskog čovjeka od progona”

“Da nam se više nikad ne ponove ni Jasenovac, Jadovno, Prebilovci, ‘Bljesak’, ‘Oluja’, niti bilo šta drugo. Ni pogrom iz 2014. godine. To je naš zavjet”, rekao je Vučić, na centralnom obilježavanju Dana jedinstva, slobode i nacionalne zajednice, održanom kod spomenika Stefanu Nemanji.

On je poručio da “samo jednu stvar mora da kaže svima koji su prethodnih dana prijetili Srbiji, koji su izmišljali izjave koje nije dao, riječi koje nikad nije izgovorio, a to im je bilo potrebno da još jedan žig sramote stavili na čelo srpskom narodu i Srbiji”.

“Ne pada mi na pamet da vam se pravdam čak ni za vaše izmišljotine, niti da se izvinjavam za bilo šta, već ću svom snagom i dušom – voditi Srbiju da bude još jača”, rekao je Vučić.

On se zahvalio srpskom narodu u Republici Srpskoj, “našem narodu u Crnoj Gori i predstavnicima našeg naroda koji se ne stide da kažu da su Srbi u Crnoj Gori”.

“Hoću da kažem veliko hvala i našem mučeničkom narodu na Kosovu i Metohiji. Ali i veliko hvala svima onima koji nijesu smjeli da istaknu svoju sprsku zastavu zbog prijetnji njihoviih režima u regionu, da im kažem hvala jer znam da su njihova srca večeras ovdje sa nama i da kucaju za svoj srpski narod”, naglasio je Vučić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije