Povežite se sa nama

Vijesti

VUČUROVIĆ: Vlada bez podrške ako u njoj nema Mandića

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Jovan Vučurović rekao je da nema podrške vladi u kojoj ne bude mjesta za lidera Nove i jednog od lidera DF-a Andriju Mandića

Vučurović je saopštio da Crna Gora nema vremena za bilo kakve eksperimente i promašene projekte, kakav je, kako je rekao, bila ekspertska vlada.

“Politički subjekti parlamentarne većine su dužni da svoje kapacitete stave na raspolaganje narodu i preuzmu odgovornost za upravljanje zemljom. Zato DF i Nova više neće dozvoliti neke nove improvizacije i političke avanture drugocrnogorskih i drugosrbijanskih tajkuna koji nijesu ni učestvovali u izborima, a željeli bi da sastavljaju vladu”, rekao je Vučurović.

Nakon sunovrata eksperimenta sa, kako kažem, tzv. ekspertskom vladom, “DF zahtijeva da naši lideri zauzmu ona mjesta u izvršnoj vlasti koja im je narod dao”.

“Dakle, mi ne krademo tuđa mjesta u vladi, već preuzimamo direktnu odgovornost za realizaciju programa kojim smo pobijedili na izborima. Oko toga neće biti bilo kakvog pogađanja i dobro je da to sada znaju svi koji učestvuju u postizanju dogovora parlamentarne većine, a posebno oni koji su mislili da ucjenjuju ljude koji su godinama bili na prvoj liniji borbe protiv DPS i mafije”, rekao je Vučurović.

Ističe da kao poslanik Nove i DF-a poručuje da neće glasati, niti podržavati ni jednu Vladu u kojoj ne bude Andrija Mandić.

“Znam da slično misle i sve moje kolege, a mi u Novoj sigurno nećemo dozvoliti da nam neko ruši stranku tako što će našem predsjedniku Andriji Mandiću i NSD oduzeti ono što nam je narod dao. Za one kojima treba podsjećanje, Nova srpska demokratija je stranka sa najvećim brojem poslanika u parlamentarnoj većini, tri puta više od Ure, na primjer”, rekao je Vučurović.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
12.10.2021. 20:09

OBAVEZNO u Vladi – četnički vojvoda !
CG Šešelj , neko mjesto koordinatora za EU integracije i bezbijedonosne tajne službe i kordinator NATO -a !
Gospodin je taj kalibar !

Sponzor

Najčitanije