Connect with us

Vijesti

VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ: Spajić sljedeće godine neće biti ministar, ova Vlada je završila karijeru

Published

on

Poslanica Socijaldemokratske partije Crne Gore Draginja Vuksanović Stanković u toku jučerašnje sjednice Odbora za rad i socijalno staranje, komentarišući odsustvo ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića, poručila je da on “sljedeće godine neće biti na toj funkciji”, jer kako kaže “ova Vlada je završila karijeru”.

“Poručujem gospodinu Spajiću, da to što je on rekao da ima veliki broj neodložnih obaveza u zemlji i inostranstvu, od kojih se posebno izdvaja ono što mu je obaveza, da pripremi Zakon o budžetu. Jedino ako nije planirao da ga priprema za iduću godinu, kao što je prošli put to uradio. Imao je veoma značajne bileteralne susrete i posjete. Maltene on neće moći do kraja godine uopšte da dođe na sjednicu Odbora”, navela je Vuksanović Stanković.

Kako je naglasila, ono što je sigurno je da on sljedeće godine neće biti ministar, jer kako kaže, “ova Vlada je završila karijeru”.

“Pitanje je dana kada ‘e kraj ove Vlade. To što on misli da će biti ministar je još koji dan samo”, ocijenila je Vuksanović Stanković.

Pa dodala sljedeće:

“Jedno sramno ponašanje, jedno bezobrazno ponašanje, jedno neodgovorno ponašanje, ali kakav premijer takva i Vlada”, zaključila je Vuksanović Stanković.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije