Connect with us

Vijesti

ZBOG HAPŠENJA KALUĐEROVIĆA: Završen protest građana Cetinja, sjutra novo okupljanje

Published

on

Nekoliko stotina građana Cetinja, koji su protestovali na kružnom toku na ulaz u grad i ispred zgrade ODT Cetinje, razišli su se i najavili novi masovniji protest za sjutra u 18 časova.

Na pola sata bio je blokiran  kružni tok na ulazu u Cetinje, čime je iskazan protest zbog hapšenja Nena Kaluđerovića sa Cetinja, koji je jutros lišen slobode pod optužbom za terorizam.

Nakon polusatne blokade kružnog toka, okupljeni građani uputili su se pred zgradu Osnovnog državnog tužilaštva ODT-a na Cetinju.

Tokom blokade kružnog toka primjetan je bio veći broj pripadnika policije, koji su kazali okupljenima da je neophodno da se što prije raziđu kako bi se uspostavio saobraćaj, što je naišlo na ignorisanje građana koji su blokirali kružni tok.

-Gospodo teroristi i gospođe teroristkinje. Dosta je nepravde. Uhapšen je samo jedan od nas. Je li samo Neno terorista ili smo svi mi?. Ajde da narpavimo nešto da pokažemo da smo svi jednako teroristi kao što smo bili 4. i 5. septembra. Crna Gora je puna terorista, a ne samo Cetinje. Ako na prvo hapšenje Crna Gora ćuti, kada sva Crna Gora bude vezana, nema toga ko će dići glas. Na to nemamo pravo zbog našeg brata ni zbog nas ni zbog predaka i potomaka. Ako smo bili spremni da nam prospu sopstvenu krv 4. i 5. septembra, može li onda danas da nam smeta kiša- kazao je jedan od okupljenih građana Predrag Vušurović koji je pozvao da se mirno i organizovano pođe na kružni tok na ulazu u Cetinje.

Predrag Vušurović

Podsjećamo, Neno Kaluđerović, kojeg je specijalni policijski tim jutros uhapsio u jednom kafiću na Balšića pazaru na Cetinju, sproveden je odmah u Podgoricu i u “limenci”, nekadašnjem sjedištu Centra bezbjednosti Podgorica, čeka da bude sproveden specijalnom tužiocu, zbog sumnje da je bio jedan od organizatora građanskih protesta u Prijestonici početkom septembra, koje vlast pokušava da predstavi kao pokušaj državnog udara i teroristički čin.

1 Comment

1 Komentar

  1. Zekovic Bobo

    07.10.2021. at 17:04

    Veci teroristi su srpski helikopterski popovi Micovic i Prle i komandant njihovih vojnih snaga im padobranac Backovic, a uz njih kompletna vlada Crne Gore., jer zajednickim snagama rade na nemilosrednom unistenju Crne Gore i njenih gradjana. A terorista ovoj vlasti nije Carevic, falsifikator i uzurpator i nasillnik iz Budve koji je samoinicijativno porazbija imovinu gradjana da bi tobos odbranio tobos napadnute popove. Uz Carevica je cijela vlada i pomaze mu da iz dana u dan da vrsi torturu nad svim grajanima Crne Gore, ali i nad cijelom drzavom Crnom Gorom. Uz Nena Kaludjerovica je cijela Crna Gora, i mlado i staro, posteno i ljudsko.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije