Connect with us

Ekonomija

ToMONTENEGRO: Raspisani konkursi za članove tima

Published

on

Ilustracija

Nova avio-kompanija “ToMontenegro” raspisala je konkurse za više radnih pozicija, na koje se zainteresovani mogu prijaviti do 22. marta.

Iz kompanije su kazali da raspisivanjem konkursa za nove članove tima žele da zajedničkim snagama podignu brend koji će biti prepoznatljiv po tome što je putnik uvijek na prvom mjestu.

“U isto vrijeme, cilj je da budemo prvi izbor svakom putniku kome je polazište ili odredište Crna Gora. To je ključ za kvalitet i ostvarenje naše misije, a to je zdrava nacionalna avio-kompanija”, navodi se u konkursima koji su objavljeni na portalu Zaposli.me.

Iz avio-kompanije su objasnili da proces selekcije i regrutacije u ToMontenegru ima za cilj da obezbjedi najbolji odabir među kandidatima, koji će znanjem i idejama doprinijeti stvaranju stabilne i jake kompanije.

“Ovo je šansa da postanete dio jedne zdrave avio-kompanije i da se razvijate uporedo sa njom. Iskoristite je već sada. Pošaljite biografiju i postanite član međunarodnog tima ljudi, koji gradi novi brend na međunarodnoj mapi avio-industrije”, navodi se u konkursu.

Svi zainteresovani prijave mogu slati na mejl [email protected].

Konkurs je raspisan za direktora Sektora za održavanje vazduhoplova – nominovana osoba za CAMO i MO, kao i za rukovodioce odjeljenja CAMO, MCC, održavanja i QA. Takođe i za šefa baze Podgorica, linijskih baza Tivat i Beograd, kao i za šefove pogonskog održavanja i službi inženjeringa i proizvodnje.

Traže se i vođe smjena B1 i B2 licencirani mehaničar – baza Podgorica.

Za potrebe ToMontenegra traže se i direktori za saobraćaj, Centra za obuku vazduhoplovnog osoblja, kao i sektora zemaljske i letačke operative i za održavanje vazduhoplova.

Konkurs je raspisan i za upravnika magacina, šefa Službe planiranja i proizvodnog inženjeringa, Safety Managera, rukovodioca Odjeljenja za bezbjednost, kao i za Compliance Monitoring i Publication Managera.

Predstavnici ToMontenegra ranije su kazali da će kriterijum pri zapošljavanju biti kompetentnost.

Nova avio-kompanija osnovana je krajem prošle godine. Ubrzo zatim, kontituisan je Odbor direktor i izabran izvršni direktor.

Kompanija je kupila dva aviona i najavila da bi sa letovima trebalo da počne na ljeto.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije