Connect with us

Ekonomija

ČUDNE KOMBINATORIKE: Magistar primijenjenih umjetnosti na čelu Uprave javnih radova, razriješeni sekretar dobio funkciju u Kontroli letenja

Published

on

Vlada Crne Gore odredila je juče Bora Lučića za v.d. direktora Uprave javnih radova, objavio je Službeni list, a prenosi portal Luča.

Lučić, po zanimanju magistar primijenjenih umjetnosti u pomorskim inspekcijama i vještačenjima, zamijeniće na toj funkciji dr Rešada Nuhodžića kome je prestao mandat na lični zahtjev.

Vlada je istovremeno imenovala mr Jovanu Nišavić za v. d. direktoricu Uprave za kadrove. Ona je na toj funkciji zamijenila Svetlanu Vuković.

Nišavić je, prema podacima sa interneta, do sada obavljala funkciju upravne inspektorke u Odjeljenju za inspekcijski nadzor u Ministarstvu javne uprave.

Mediji su je, dok još nije bila izabrana, označavali kao kadar iz Prave Crne Gore Marka Milačića.

Vlada je u Skupštini “Kontrole letenja Srbije i Crne Gore” za člana imenovala mr Veljka Mališića, smijenivši sa te funkcije Slobodana Filipovića.

Mališić, inače potpukovnik Vojske Crne Gore, je postao poznat što je u rekordnom roku, nakon pisanja Pobjede, razriješen “na lični zahtjev” sa funkcije državnog sekretara u Ministarstvu odbrane.

Podsjetimo, aktuelna vlast, kada je bila opozicija, žestoko je kritikovala čijnenicu da je profesor srpsko-hrvatskog jezika Mirsad Mulić, inače kadar DPS-a, svojevremeno došao na čelnu funkciju Direktorata za vanredne situacije MUP-a.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije