Connect with us

Ekonomija

KONJEVIĆ I RABRENOVIĆ KRITIKUJU MILATOVIĆA: Ministar trenira strogoću, ratuje sa privredom, propalo se

Published

on

 

 

Lider Socijademokratske partije Raško Konjević i potpredsjednik Liberalne partije Jovo Rabrenović neprijatno su iznenađeni nastupom ministra ekonomskog razvoja Jakova Milatovića na sjednici odbora Udruženja trgovaca Privredne Komore na kojoj su razmatrane najavljene izmjene Zakona o unutrašnoj trgovini kojima bi se omogućio rad nedjeljom preduzećima i mikropreduzećima tokom sezone.

“Ministar Jakov Milatović na sastanku Odbora PK koji je u opsegu njegove nadležnosti u Vladi kaže da je neki stav privrednika “sraman i licemjeran”. Ljudi koji stvaraju, plaćaju porez i pune budžet nemaju pravo da misle ili promjene stav jer se uvaženi ministar nervira. Umjesto da traži način kako da pomogne privredi on “izigrava” strogoću. Neka mu neko prijateljski kaže da mu baš ta uloga ne stoji. Vlada se “raspada”, izgubila političku podršku i legitimitet, a ministar “ratuje” sa privredom. E propalo se”, naveo je Konjević na Twitteru.

A Rabrenović ovako vidi nastup Milatovića.

“Kako bi kod nas na Oxfordu za ovakve rekli “što je potok plići veću buku stvara” ili po naški “mnogo buke ni od čega”. Ministre na izlaznim vratima vi ste ekspert za diskriminaciju i licemjerje, bravo”, naveo je Rabrenović

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije