Povežite se sa nama

Ekonomija

Konjević: Spajiću, svaka čast! Vaše “kuliranje” parlamentarne većine je za desetku

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanik Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević kazao je da se nije dešavalo da neko iz Vlade pretvori parlamentarnu većinu u taster poslanike.

On se obratio ministru finansija i socijalnog staranja Milojku Spajiću koji nije dao završnu riječ o Prijedlogu zakona o budžetu za 2022. godinu.

Konjević je rekao da ministar nije udostojio poslanike parlamentarne većine pojašnjenja da li u njihovim diskusijama o budžetu ima išta smisleno.

– Moram Vam reći, ministre Spajiću, svaka Vam čast. Jer ovakav odnos prema parlamentarnoj većini koja će, kako je rekla, suprotno svojoj volji, da nam glasa budžet, a Vi ih ovako iskulirate je za desetku. E, kako će oni to stojički da istrpe, to je druga stvar – rekao je Konjević u parlamentu prilikom rasprave o setu ekonomskih prijedloga zakona.

Poslanici trenutno raspravljaju o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje, Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama zakona o porezu na dohodak fizičkih lica, Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama zakona o akcizama i Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama zakona o poreskoj administraciji i porezu na dobit pravnih lica.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije