Povežite se sa nama

Ekonomija

MARKOVIĆ: Uniprom primjer pogubne politike aktuelne Vlade

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanik DPS-a i bivši premijer Duško Marković kazao je da se na primjeru Uniproma ogleda pogubna politika aktuelne Vlade

On je na Tviteru napisao da je Vlada koju je predvodio vodila odgovornu ekonomsku politiku, a odnos prema kompanijama poput Uniproma, kako je kazao, zasnivao se isključivo na njihovom doprinosu očuvanju radnih mjesta, standardu zaposlenih, i ukupnom doprinosu našoj ekonomiji.

“Zato se baš na primjeru Uniproma ogleda pogubna politika aktuelne Vlade, ali i ponašanje ministara-eksperata pojedinačno, koji ne prezaju da od stotina zaposlenih i njihovih porodica naprave socijalne slučajeve, a kompaniju sa potencijalom otjeraju u stečaj. Ne dozvolimo im devastaciju ljudi, privrede i ekonomske perspektive”, napisao je Marković na Tviteru.

Podsjećamo, Vlasnik Uniproma, Veselin Pejović, najavio je da će od 15. decembra, zbog nepostizanja dogovora sa Elektroprivredom oko cijena struje, početi fazno gašenje Kombinata aluminjuma i dodao da je to konačna odluka i da ni sa kim više neće pregovarati.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije