Connect with us

Ekonomija

MJERE ZA STANDARD GRAĐANA: Spajić se nada da mu poslanici neće “masakrirati” budžet

Published

on

Ministar finansija Milojko Spajić poručio je kako se nada da predlog budžeta za narednu godinu neće biti masakriran samo da bi se, kako je kazao, uništile realne mjere za rast standarda građana.

Crnogorska omladina je, kako je kazao, u fokusu Ministarstva finansija i socijalnog staranja (MFSS) i cijele Vlade i zato je, kako je kazao, ponosan što studenti prepoznaju da mjere programa “Evropa sad” doprinose boljem statusu mladih i njihovom zadržavanju.

“Nadam se da predlog budžeta za 2022. godinu neće biti “masakriran” samo da bi se uništile realne mjere za rast standarda građana. Pravi je čas da se okrenemo istom cilju i da se nerealnim rashodima ne sabotira jedna zdrava reforma koju smo predložili i za koju smo dobili podršku svih relevantnih međunarodnih i domaćih faktora”, poručio je ministar Spajić.

Spajić je naglasio da ako nema mladih koji će ostati da žive i rade u Crnoj Gori, nijedna druga katerogija stanovništva neće imati nikakav benefit – ni penzioneri, ni bilo ko drugi.

“Ukoliko zadržimo mlade i damo im dobre plate, lako ćemo povećavati sva ostala davanja u budućnosti”, istakao je ministar.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije