Connect with us

Ekonomija

NAKON TRI I PO MJESECA: Institut Igalo sjutra otvara vrata za prvu grupu od 35 pacijenata

Published

on

Poslije pauze od 3 i po mjeseca sjutra će biti otvoren objekat Druge faze Instituta Dr Simo Milošević u Igalu. Prvu od pet grupa po 35 pacijenata tokom naredne sedmice činiće osiguranici crnogorskog Fonda zdravstva. Nešto kasnije ovdje očekuju dolazak na rehabilitaciju crnogorskih penzionera i članova Sindikata, kaže nam direktor marketinga Nikola Mračević.

Početna Naslovna Institut Igalo u ponedjeljak otvara vrata za prvu grupu od 35 pacijenata
NASLOVNATURIZAM
Institut Igalo u ponedjeljak otvara vrata za prvu grupu od 35 pacijenata
On uvjerava da će biti ispoštovane sve epidemiloške mjere, a povoljnost je što Institut ima veliki prostor, pa će tako i ishrana biti ogranizovana u restoranu sa udaljenim stolovima za kojima će moći da sjede samo po dvoje pacijenata.

-Ne želimo stvaranje gužve iako je na čekanju 500 pacijenata, pa ćemo prijem obavljati postepeno. Tako će do kraja naredne sedmice na terapijama biti oko 150 korisnika Fonda. Pacijenti će biti primljeni sa negativnim PCR testovima, a ukoliko ih nemaju mogu uraditi brzi antigenski test u Institutu za 20 eura, baš kao i samoplatežni, koji se već najavljuju – objašnjava Mračević.

Do daljnjeg će raditi samo Druga faza. Otvaranje starog stacionara zavisi od inostranog tržišta. Ništa se još ne može pouzdano reći o dolasku Norvežana i Holanđana, te nastavka višedecenijskog programa.

Izvor: Radio Jadran

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije