Connect with us

Ekonomija

ROŽAJE: U najveći etno turistički rizort uloženo 2,7 miliona eura

Published

on

Da je sjever države neiskorišćeni biser potvrđuje i odluka kompanije “Jela komerc” da izgrade najveći etno turistički rizort u Crnoj Gori. Ovaj kompleks izgrađen je u Rožajama i u njega je uloženo 2,7 miliona eura, pišu Dnevne novine.

Prema riječima menadžera kompanije “Jela komerc” Admira Dacića, ta firma ima dugogodišnju tradiciju i iskustvo u primarnoj i finalnoj preradi drveta.

“Prosto rečeno, kod nas možete naći sve od drveta na jednom mjestu”, ističe za Dnevne novine Dacić.

On dodaje da je kompanija “Jela komerc” lider u regionu u proizvodnji i montaži eko-objekata od drveta, te je za svoj rad više puta nagrađivana međunarodnim i evropskim priznanjima.

“Posjedujemo nekoliko međunarodnih sertifikata i u proteklih nekoliko godina smo izgradili i montirali više turističkih objekata, etnosela, kako na našem tržistu, tako i na međunarodnom, od kojih bih pomenuo izgradnju Krašograda u Hrvatskoj”, kaže Dacić.

Upravo pomenuti projekat ih je nadahnuo da izgrade etno rutistički kompleks u Rožajama.

“Kompanija ‘Jela komerc’ je vlasnik najvećeg etno turističkog kompleksa u Crnoj Gori ‘Jela Natural Resorta’, čija je projektna vrijednost oko 2,7 miliona eura”, objasnio je Dacić

Kako dodaje, “Jela Natural Resort” je udaljen oko tri kilometra od centra Rožaja, a radi se o turističkom kompleksu u samoj prirodi na oko 10 hektara površine.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije