Connect with us

Ekonomija

SEKULIĆEVA ODGOVORILA BOJANIĆU: Koliko koštaju savjetnici za zaduženje od 750 miliona eura

Published

on

Bivša ministarka ekonomije Dragica Sekulić izjavila je da je pravna konsultanstva kuća koja je plaćana oko 21 hiljadu eura mjesečno angažovana “u pregovorima o 230 miliona eura vrijednom izlasku italijanske A2A iz Elektroprivrede Crne Gore i drugim ugovorima vrijednim preko 700 miliona eura”.

“Očigledno sam Vas dobro takla u živac neznanja, pa ne komentarišete činjenice o Montenegro Airlinesu, a činjenice su neprikosnovene. U nedostatku argumenata, uz pomoć svih raspoloživih hijena, trolova i botova pokušavate još jednu manipulaciju i skretanje sa teme”, navela je ona.

Kako je dodala, ugovor je zakonit, tarifa jasno definisana, usluga pružena.

“A, čime se plaća savjet o gašenju avio-kompanije dok susjedna država dokapitalizuje direktnu konkurenciju, da se naslutiti. Neuporedivo je skuplje.Kad već mašete ugovorima, mahnite i ovim svježijim, pa da uporedimo. Recimo, da vidimo koliko nas koštaju savjetnici za emisije obveznica od 750 miliona eura?”, navela je ona.

Kako je dodala, očigledno su rudareći po arhivi shvatili da je ni za što ne mogu osnovano optužiti.

“Pa Vam je zasmetao ugovor sa advokatskom kućom koju smo po zakonu angažovali da bi maksimalno zaštitili imovinu građana Crne Gore kojom smo upravljali.Džaba vam trud. Ja neću ćutati i žmuriti na Vaše neznanje i nesposobnost. Sve što smatrate nezakonitim, prijavite nadležnim organima, kojima sam uvijek na raspolaganju. Inače ću Vas smatrati najobičnijim ucjenjivačem, koji pokušava da spriječi objektivnu kritiku”, navela je ona.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije