Connect with us

Ekonomija

UBJEDLJIVO NAJGORI U EVROPI: Spajić: Prethodnu Vladu diskvalifikovao ekonomski pad; Marković: Oborili smo nezaposlenost na najniži nivo

Published

on

Analiza kompanije BI Consulting koja je urađene za potrebe projekta “100 najvećih u Crnoj Gori 2021” pokazala je da su kompanije u Crnoj Gori prošle godine imale prosječan pad prihoda za 15 odsto u odnosu na 2019.

Ubjedljivo najgori ekonomski pad, od 15,2 odsto u bilo kakvim uslovima bi trebalo da bude automatska doživotna diskvalifikacija bavljenja ekonomijom bilo koje mjesne zajednice, a ne države.

To je na Tviteru napisao ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić.

 

On je time odgovorio poslaniku DPS-a i bivšem premijeru Dušku Markoviću.

Marković je ranije danas na Tviteru napisao da je Vlada na čijem je čelu bio oborila nezaposlenost na najniži nivo u nezavisnoj Crnoj Gori, te da su otvarali svake godine na hiljade novih radnih mjesta…

Analiza kompanije BI Consulting koja je urađene za potrebe projekta “100 najvećih u Crnoj Gori 2021” pokazala je da su kompanije u Crnoj Gori prošle godine imale prosječan pad prihoda za 15 odsto u odnosu na 2019. godinu.

Navodi se da je većina djelatnosti zabilježila pad, dok su samo dvije snabdijevanje električnom energijom i zdavstvena zaštita zabilježile blagi rast.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije