Connect with us

Ekonomija

UDRUŽENJE ACREW: Porto Montenegro najbolja marina na Jadranu

Published

on

Porto Montenegro (FOTO: Wikipedia)

Marina Porto Montenegro dobitnik je priznanja Superyacht Business Awards prestižnog jahting udruženja Acrew, u kategoriji Najbolja marina za superjahte na Jadranu.

Iz Porto Montenegra je saopšteno da je nosilac prestižne nagrade u kategoriji Najbolji jahting agent na Jadranu tivatska agencija A+ Yachting, koja primarno djeluje u marini.

„Time je satisfakcija još veća, s obzirom da zajedno i u sinergiji grade imidž najboljih, ne samo na Jadranu, već i na Mediteranu“, navodi se u saopštenju.

Nagrade se dodjeljuju na osnovu glasova kapetana i članova posade brodova, što ukazuje da Porto Montenegro i A+ Yachting zbog svojih vještina i stručnosti uživaju povjerenje globalne nautičke zajednice.

Izvršna direktorka Acrew-a, Onno Ebbens, kazala je da je zadovoljstvo potvrditi i nagraditi izvanrednost u radu Porto Montenegro tima i kroz nagradu Najbolje marine za superjahte na Jadranu.

Prva oficirka na jahti, Barbara Klerke, jedna od onih koji su nominovali i glasali za marinu Porto Montenegro, saopštila je da je u pitanju jahting destinacija za sva godišnja doba.

„Marina je zapanjujuće lijepa, mirna, čista i sadržajna. Gosti uživaju u svim sadržajima nautičkog naselja, ali i posada. Apsolutno su nam dostupni svi servisi za održavanje ili popravku jahtni, sortirani otpad po svim ekološkim standardima mora, a PM tim je uvijek profesionalan i efikasan“, rekla je Ebbens.

Komercijalna i strateška direktorka Acrew-a, Abi McGrath, smatra da nagrada još jednom potvrđuje profesionalnost i sjajnu usluga A+ Yaching agencije pod lidersvom vizionara Ajke Matijević, koji besprekorno pružaju svu podršku u operativnosti jahte i njene posade.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije