Povežite se sa nama

Vijesti

Milatović: Uz primjenu plana Evropa sad, neto prosječna zarada u 2025. predviđena na 900 eura

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

On je na Tviteru napisao da je neto prosječna zarada u Crnoj Gori u prethodnih deset godina porasla za samo 40 eura i to sa 490 eura u 2012. na 530 eura u ovoj godini

Primjena plana Evropa sad ima za cilj da poveća životni standard u Crnoj Gori, a da istovremeno učini ekonomiju dodatno konkurentnom i privlačnijom za investicije, saopštio je ministar ekonomskog razvoja, Jakov Mlatović.

On je na Tviteru napisao da je neto prosječna zarada u Crnoj Gori u prethodnih deset godina porasla za samo 40 eura i to sa 490 eura u 2012. na 530 eura u ovoj godini.

“Uz primjenu plana, neto prosječna zarada u 2025. godini je predviđena na 900 eura, što je danas negdje na nivou Poljske. Bez primjene plana, neto prosječna zarada će sporo rasti, kao i do sada, i 2025. godine dostići nivo od oko 600 eura, što je današnji nivo Bugarske”, kazao je Milatović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Zekovic Bobo
Zekovic Bobo
21.11.2021. 14:54

Milatovivu, u Crnu Goru te ustolicio za ministra dokazano veliki nestrucnjak, Zdravko Krivokapic. Cim si zasio odma si reka da si zateka “spaljenju zemlju”. A onda si na resursima te spaljene zemlje organizova turisticku sezonu, kako si reka nikad uspjesniju i da cijeli svijet zove tebe i onoga Milojka, da ve pita kako ste napravili to cudo. Tom prilikom si svaki dan prebrojava koliko je turista uslo u CG, i na karaju reka da ste ti iMilojko zaradili 700 miliona eura. Prvo, to nije tacno. Prema zvanicnim podacima Monstata, prihod(pazi prihod) od turizma za 9 mjeseci 21. bio je 57% od prihoda iz 2019. Direktrorku Mostata ste odma smijenili, a ti i Milojko nastavili da se sluzite neistinom od 700 miliona eura prihoda od turizma. E sad to je bio prihod, ali mi Jakove ne zivimo samo od prihoda, jer nikako ne uracunavas rashoce tokom turisticke sezone i ne baratas neto prihodom drzave. Osim toga nijesi uracanuo oghromne stete i nenadoknadive gubitke sto si omogucio sa Milojkom i JBB da u Crnu Goru uneses pakao od gorone i u Crno zavijes hiljade crnogorskih porodica. A sad malo oko ovog Evropa Sad. Sav tvoj i Milojkov plan je da se ponovo enormno zaduzxujes bez pokrica, osim prodaje drzave Crne Gore, sto je Vama dvojici, na celu sa neukim ali snalazljivim vjernikom SPD Premijerom krajnji cilj. Koliko cete vi vjerski eksperti i cistunci tu stavit u dzep sebe to ce bit tajna, jer sve radite tajno. Oprem dobro, Jakove, Milojko, Premijer.

Sponzor

Najčitanije