Povežite se sa nama

Ekonomija

ZAVRŠENA RASPRAVA: Kritike opozicije, vlast sumnja, ali će podržati budžet

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

U Skupštini je završena u načelu rasprava o budžetu. I dok su iz vlasti najavili da će podržati budžet, iako sumnjaju u njegovu održivost, iz opozicije ponovili kritike i prijedlog da je najbolje rješenje da se predloženi budžet povuče. Sjednicu obilježila i polemika između DPS-a i Demokratskog fronta

“Koliko ste vi destruktivni, politički destruktivni ili apsurdni kaže sljedeća teza. Kažete ne podržavamo 450, ali predlažemo 650”, naveo je Danijel Živković, DPS

“Sprdamo se”, dobacio je Slaven Radunović (DF)

“Pa, recite to građanima”, odgovorio je Živković.

“Radimo ovo zato što se vi još gori, i ne želimo da dovedemo u rizik da se vi koji ste opustošili Crnu Goru, dođete u priliku da vladate. Ove ljudi mi kontrolišemo, možemo da ih zbacimo sa vlasti kad god hoćemo”, rekao je Radunović u Skupštini.

“Mislim da bi trebalo uzeti pasoše ministru Milatoviću i Spajiću, da kad krene ova prevara da se objelodanjuje da ne možete da pobjegnete iz države, nego da se suočite sa građanima. Nema bježanja”, kazala je Draginja Vuksanović- Stanković (SDP).

“Amandmana ima toliko da je budžet Pentagona, ja mislim da bi falilo para da se sve završi što bi htjeli”, ocijenio je Vladimir Joković (SNP).

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije