Connect with us

Magazin

BIJELA KUĆA: Nakon četiri godine pauze, predsjednička porodica ponovo ima kućne ljubimce

Published

on

Džil Bajden sa kućnim ljubimcem

Po prvi put nakon četiri godine, predsjednički ljubimci položili su šape na teren Bijele kuće, a jedan od njih je Major, drugi njemački ovčar porodice Bajden, koji je prvi pas udomljen iz skloništa koji će živjeti u Bijeloj kući.

Porodica Bajden usvojila je dvogodišnjeg Majora prije dvije godine iz udruženja Delaware Humane Association, nekoliko mjeseci prije nego što je Bajden najavio kandidaturu za predsjednika. Porodica ima još jednog njemačkog ovčara Champa (Šampion).

Psi su zvanično u Bijelu kuću stigli u nedjelju. Prema izjavama iz kancelarije prve dame Džil Bajden, porodica Bajden se željela nastaniti u Bijeloj kući prije nego što Čampa i Majora preseli iz Delavera u Vašington.

“Čamp uživa u svom novom psećem krevetu kraj kamina, a Major voli trčati uokolo po južnom travnjaku”, navodi se u saopštenju kancelarije prve dame.

Bivši predsjednik Donald Tramp bio je prvi predsjednik SAD-a nakon više od jednog vijeka koji nije imao kućnog ljubimca u Bijeloj kući. Tramp navodno ne voli pse, a jednom prilikom rekao je da nema vremena za kućnog ljubimca.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije