Connect with us

Magazin

KONTROVERZNI TRAMP: Što se žena tiče, jedino bilo žao što se nije smuvao s Ledi Di

Published

on

FOTO: Twiter

Američki predsjednik Donald Tramp poznat je, između ostalog, i po problematičnom odnosu prema ženama, ali je poslije desetina optužbi za seksualno napastvovanje i neslavnog snimka na kojem on govori kako sebi daje za pravo da dodiruje žene zato što je poznat i bogat, Tramp ponovo u centru pažnje zbog žene koju nije uspeo da osvoji, iako je želio – princeze Dajane.

Kolumnistkinja Njujork tajmsa Morin Daud je u svojoj kolumni napisala da je Donaldu Trampu “što se žena tiče, jedino bilo žao što se nije smuvao s Ledi Di”, prenosi Nedeljnik.

“Princeza Dajana i Donald imaju nekoliko zajedničkih odlika: taj toksični tango sa štampom, tu spiritualnu povezanost sa svojim fanovima, tu želju da krše norme. Oni su uživali u tome da sjednu ispred TV ekrana i da gledaju emisije o sebi, da zovu odabrane novinare ne bi li kontrolisali narativ. Oni su se uzrujavali kada bi neko išao protiv njihovih želja. Dajana je skoro urušila monarhiju, a Donald je uradio sve što je mogao da uruši demokratiju”, piše Daud.

Morin Daud piše i o razlikama između Trampa i ledi Di, kao i o aktuelnoj situaciji u Americi kojom praktično upravlja Trampovo ludilo.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije