Connect with us

Magazin

CRVENA JABUKA NAKON KONCERTA U BEOGRADU: Poštovali smo sve mjere

Published

on

Nakon održanog jučerašnjeg koncerta i reakcije srpske premijerke Ane Brnabić na događaj, sada se oglasila i muzička grupa koja je izazvala burne reakcije javnosti, zahvalivši svima koji su prisustvovali i dodavši da su sve epidemiološke mjere bile poštovane.

“Zahvaljujemo se svim posjetiocima koji su uz poštovanje svih epidemioloških mjera prisustvovali našim koncertima u Kombank dvorani i na podršci kolega”, napisali su uz fotografiju s koncerta.

“Mi ćemo razgovarati sa predstavnicima Grada Beograda da vidimo kako se to desilo i insistiraćemo da se svi koncerti otkažu. To je suprotno svim pravilima i mjerama i tražićemo da se organizatori kazne. To nije pozorišna predstava ili neki kulturni događaj”, navela je Ana Brnabić.

Podsjetimo, bend Crvena jabuka održao je sinoć drugi po redu koncert u Beogradu.

Kombank dvorana, u kojoj su održana dva koncerta, prekršila je epidemiološke mjere i biće im izrečena kazna, pišu srpski mediji.

Iz Kombank dvorane su se, kako saznajemo, pozvali na ono što je dozvoljeno ustanovama kulture, odnosno na ono što se odnosi na pozorišta, što nije slučaj kada je riječ o koncertima, jer za ovakve događaje neophodna je saglasnost Kriznog štaba, što nijesu imali.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije