Connect with us

Politika

BEĆIROVIĆ: Krivokapić čestitkom neustavnog dana Republike Srpske potvrdio pripadnost “srpskom svetu”

Published

on

Nermin Becirovic, Foto: bijelopolje.co.me

Član Predsjedništva SD-a Nermin Bećirović smatra da je premijer Zdravko Krivokapić čestitkom, kako kaže, neustavnog Dana Republike Srpske potvrdio pripadnost “srpskom svetu”.

Kako on kaže, to je  istovremeno i pokazatelj da nije omaška kada je nedavno o Crnoj Gori i Srbiji govorio kao dvije srpske države, te da je sasvim logično da mu je ministarka u Vladi neko ko sebe ponosno naziva četnikom.

“U konačnom, nakon svega mjesec dana je jasno da kompletna Vlada pripada onom klerikalnom vrijednosnom sistemu za koga su Crnogorci volovi i kopilad, Crna Gora plod Brozovog jajca, a NATO Četvrti rajh”, rekao je Bećirović.

Bećirović kaže da je bilo očekivano da “transparentni” premijer Krivokapić i “kočoperni” potpredsjednik Abazović, ovako radosnu vijest podijele valjda sa svojom državom Crnom Gorom, makar putem tvitera, kako nas inače o svemu i svačemu obavještavaju.

“Osim ako premijer Krivokapić nije odlučio da, pošto je riječ o epohalno važnom događaju, lično telefonom pozove gospođu Cvijanović dok je bio u Hramu i sprovodio sa novim vd direktorom ANB-a instrukcije Srpske pravoslavne crkve (SPC) oko sramnog postavljanja ograda oko Cetinjskog manastira i pola Cetinja da se slučajno niko osim prostalica SPC ne bi priblizio crnogorsakoj svetinji”, rekao je Bećirović.

Pozvao je Krivokapića i Abazovića da zbog diplomatskog skanadala i nepoštovanja nama prijateljske susjesdne države BiH i odluka njenih najviših sudskih instanci, upute makar javno izvinjenje građanima i Crne Gore i BiH”.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije