Connect with us

Politika

BS SE ZAHVALILA HUSOVIĆU: Rafetova nemjerljiva uloga

Published

on

Predsjedništvo Bošnjačke stranke, u ime Glavnog Odbora, Opštinskih odbora, članstva i simpatizera Bošnjačke stranke iskazalo je zahvalnost dosadašnjem predsjedniku Rafetu Husoviću, na velikom doprinosu stranci u prethodnih 15 godina.

– Vizija i liderstvo našeg uvaženog predsjednika u kreiranju nacionalne politike Bošnjačke stranke, kao i strategijsko djelovanje sa pozicije državnika, učinile su da je BS danas prepoznata kao partija koja se istinski bori za prava svog naroda, u nezavisnoj, evropskoj, multietničkoj i građanskoj Crnoj Gori – saopšteno je iz te partije, prenijela je Pobjeda.

Ističu da su trajanje Bošnjačke stranke na političkoj sceni Crne Gore i pozicioniranje na strani evropskih i građanskih vrijednosti kod bošnjačkog naroda prihvaćeni kao jedino ispravno političko djelovanje.

– BS je danas partija čiju okosnicu čine mladi, obrazovani, stručni i kompetentni ljudi, što je ogroman zalog za budućnost. U tom smislu, uloga Rafeta Husovića u svim ovim procesima je nemjerljiva i pokazuje viziju trajanja partije – navodi se u saopštenju.

Poručuju da Bošnjačka stranka, kao istinski i autentični zastupnik svog naroda, lojalna državi Crnoj Gori, ostaje dosljedna svojoj politici “koju je, zajedno sa svojim saradnicima, trasirao Rafet Husović”.

– Ispravnost svih naših strateških odluka potvrdilo je vrijeme, od 2006. pa sve do danas. Svjesni ugleda i poštovanja koji danas uživa Bošnjačka stranka, nastavljamo ispravnim putem u cilju prosperiteta svih građana Crne Gore. Našem dosadašnjem predsjedniku želimo ozdravljenje i brz oporavak – kazali su u BS-u.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije