Connect with us

Politika

DAMJANOVIĆ: Očekujem pobjedu evropskog Nikšića

Published

on

Nosilac liste „Evropski tim za Nikšić“ i nekadašnja ministarka nauke Sanja Damjanović glasala je danas oko 13 časova na biračkom mjestu u OŠ “Olga Golović”. Ubrzo nakon što je glasala, na biračkom mjestu su se stvorile tenzije budući da su predstavnici opozicije optužili predsjednika biračkog mjesta Marka Perišića da je Damjanović pozdravio sa dva prsta. Na taj način, kako su poručili, uzdiže se lik i gla sDamjanović.

„I mi ćemo dizati tri prsta i to je to. Cijelo vrijeme, od jutros su ovakvi nesporazumi“, kazao je jedan od članova biračkog odbora.

Damjanović je, inače, neposredno prije glasanja poručila medijima da očekuje pobjedu evropskog Nikšića.

„Danas naši građani ne biraju političke partije, već biraju političke programe a naš program jeste superioran jer nudi niz mjera i instrumenata kako da popravimo našu ekonomiju i kako da zaposlimo naše ljude“, navela je Damjanović, prenosi Mediabiro.

Ona je u izjavi iznijela uvjerenje da su politički oponenti njene partije preuveličali priču o tenzijama u tom gradu, te da je u pitanju populizam.

„Vidimo da je mirna situacija i da se oni bore sa nekim nevidljivim protivnicima. Ja zaista želim da mi budemo ono pravo demokratsko društvo, te očekujem da će današnji izborni dan proteći u miru“, istakla je Damjanović.

Izvor: Mediabiro

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije