Connect with us

Politika

DAVIDOVIĆ: Neće biti partijskog zapošljavanja u Nikšiću

Published

on

Osnivač i lider Narodnog pokreta Crne Gore, Miodrag Daka Davidović, uoči lokalnih izbora u Nikšiću koji će se održati 14. marta poručio je da će, dolaskom njegove stranke na vlast, biti ukinuto partijsko zapošljavanje.

“Prestaće vrijeme partijskih poslušnika, prestaće vrijeme partijske kuge, koja je ovu državu i grad Nikšić dovela na najniže grane. Budite sigurni da neće biti privilegija i po prvi put Nikšić će voditi kvalifikovani ljudi, koji će svoja mjesta zaslužiti izuzetnim referencama”, istakao je Davidović.

Vrijeme je, poručuje Davidović, da se stane na put, dosadašnjoj praksi partijskog zapošljavanja.

“Vrijeme je da se mijenjamo iz korijena. Vrijeme je da na najznačajnije pozicije, bez obzira na partijsku pripadnost, dođu stručni, pošteni i odgovorni ljudi, koji će raditi isključivo u interesu Nikšića i njegovih građana”.

Rukovodeći kadrovi, ističe Davidović, moraju proći proces reizbora.

“Moramo provjeriti njihove reference, a sa druge strane, građanima koji imaju znanje i vještine, a koji žele da se prijave na konkurs i poštenim takmičenjem dođu do posla, pružimo priliku da to i učine. Narodni pokret Crne Gore će, kada preuzme vlast u Nikšiću, djelovati pravedno i pošteno i svi će dobiti priliku da pokažu šta znaju. Samo će znanje biti preporuka”, kazao je Davidović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije