Connect with us

Politika

DAVIDOVIĆ PREDAO SAMOSTALNU LISTU: Predsjednika Srbije nazvao “umobolnikom”

Published

on

Predaja liste Davidovićevog Narodnog pokreta

Narodni pokret Crne Gore saopštio je večeras da su Opštinskoj izbornoj komisiji predali listu odbornika sa kojom će nastupiti na izborima u Nikšiću, zakazanim 14. marta.

Na listi se, kako je kazao lider partije Miodrag Daka Davidović, nalazi 50 odsto žena, osam najboljih studenata iz Nikšića, seljaci, radnici, intelektualci, penzioneri. Davidovoć je kazao i da mu nijedna stranka nije predložila koaliciju.

“Mi ne možemo da se nagađamo sa 50 stranaka hoće li biti, neće li biti. Mi imamo danas situaciju da nijesmo sposobni za šest mjeseci da odredimo direktora policije, a ne da pravimo nekakav bućkuriš od 50 koalicija i da tražimo da se ovaj program ostvari”, istakao je Davidović.

Davidović je kazao da su četiri tačke okosnica programa njegove partije, te da je cilj rješenje problema nezaposlenosti, oživljavanje sela, rješavanje socijalnih pitanja i jeftina gradnja stanova.

“Narodni pokret je najbolje ono što u ovom momentu Nikšić ima. Narodni pokret će biti čudo i vaskrs naše republike i našeg grada. Nikšić mora jednom da ‘zatvori’ tunel i vrati naše najbolje ljude. Narodni pokret je uzeo stvar u svoje ruke i on će znati kako da pokrene grad. Mi nemamo kud nazad. Dotakli smo dno i sa ovog dna moramo vaskrsnuti na radost našeg Narodnog pokreta”, poručio je Davidović.

On je ranije danas na Twitteru saopštio i da su prikupili potpise pristalica, čime su stekli uslov za izlazak na lokalne izbore.

Onje danas, kako javljaju Vijesti kazao da se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ustremio protiv njega i njegove partije jer je svjestan koliko Narodni pokret vrijedi.

“Da ne vrijedimo ovoliko, zar bi se svi ustrijemili na nas? Čitava Srbija je jurnula na Narodni pokret. Što ne udara na druge? Zato što znaju da smo mi već pobijedili, zato što sva istraživanje govore da ćemo mi biti pobjednici. Zato što taj umobolnik, šizofrenik, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić vidi u nama neprijatelja i krvnike”, kazao je Davidović.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije